Saturday, October 8, 2016

BTOB BLUE - Stand by me (Eng Sub Lyrics)

If I see you again by chance
Will I be completely fine?
Even if someone is next to you
Will I be able to smile?
Back then, saying goodbye
Why was it so easy
I guess I thought this would pass quickly
yeahhh
Without you, night have grown longer
I'm waiting for you
But you keep getting farther away
So I can't sleep all night
When you're gone from my awkward end of day
Will I be able to see you with a smile
Stay by my side a little longer
Stay a little more so I can smile when I see you
If there is no one next to youI'll just be behind you just stay by my side
If I closed my eyes without thinking,
I was afraid you'd get erased
My heart aches, 
I can't forget you, like a fool
Break up songs that I hated are comforting me
I'm thinking of you a lot right now
Stay by my side a little longer
Stay a little more so I can smile when I see you
If there is no one next to you
I'll just be behind you just stay by my side
Sometimes, I want to talk to you
Sometimes, I want to hug you
Moments that were filled with you
Days I couldn't open my eyes because they were so filled with the spring
Like those days
Can't we love again?
If there is no one next to you
I'll just be behind you just stay by my side



BtoB 

Wednesday, March 30, 2016

Membunuh...

Assalamualaikum and hello semua...
Membunuh???
hmm apa kaitan membunuh dengan entry terbaru sy ni ah ...
haha ceritanya begini kawan2...
Disebabkan esoknya a.k.a hari ni kelas pagi sya cancel dan demi mereward diri yg sdh 2 hari bertungkus lumus belajar pagi ptg siang mlm demi bright future lah kunun *akakakakaa test jak pun,eksen sdh* hehehe mintapujikannnnn    
Tapi takkesah apa bangga dengan usaha dan perubahan sendiri kan... *tangan ke bahu mata tengok keatas yeee*
Alhamdullillah test sy berlangsung dgn jayanya.. Boleh juga menjawab ..bukan macam sem sblum ni sbb mmg pemalas bah sem lalu hahaha....

ok ok ok enough dengan cerita test ka apaa ,,hahaha
ok dengan apa saya merewardkan  diri...
haha kami mengimbau memori budak2 dengan bermain game "jutaria" wahhh rindu zaman budak2 dulu...




Demi membalas kekalahan tempoh hari another round of game kami main hari ni.. hari ni??? ya hari niii.. kamiorg mula main 11.30 pm  semalam sehinggalah ke 3.00am haahaa mana tak gila koo...
punya main serius kami mainn haha ...

hahaha at first sayalah juara the winner and millionaire lahh sangat ... tapi at the middle of the game saya mula miskin tapi xdalah hutang  macam game sebelum ni,,, sebelum ini  sayalah paling miskin dan banyak hutang.... at last saya dan roomate mengalah tapi dua org lagi x mau mengalahh sampailah mata sudah tdk mampu menahan....

hahahaaaa.... Umur jak 22 tapi gaya masih macam budak...
Creating memories together .... :))


#ceritakami #adatypomaafkansaya #sabahanbahni #hugandkisses #spreadthelove
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...