Monday, March 12, 2012

YezzaaaAaa!!

Ouchakkk!!
hey there !!
how are you..... look fine jeww ,...hehe

Mian ! mian! sorry ! Sorry! maaf! maaf!
sebab whitepearl hlg tiba2 jeww....
bukan  apa baru-baru nie whitepearl ditimpa bermacam-macam masalah yang buat whitepearl tertekan...
well family problem katakan....
because of that problem whitepearl hampir nak gila jadinya..
* Migraine.... stresss....... awwwww!! sgt tertekan ...
tp alhamdulillah whitepearl berjaya hadapinya..
Family problem belum selesai lagi.. tapi whitepearl kenalah bersabar dan hadapi problem tu...
tak boleh cepat putus asa kan...

hemm lagipun baru-baru nie whitepearl sibuk ngan page whitepearl di fb .. yowww ini link dia...
 ( http://www.facebook.com/pages/Diriku-Si-penulis-mudaLoveFriendshipLife/378938875450188?ref=ts )\

hehe ..ada masa datanglh ke page fb whitepearl.... kalau sudi like lah page whitepearl ..hehe

hem pasal SPM .... Result mw dekat sudah keluar ..heheeh



ok in ADVANCE this is me the latest ..here u goooooo

hehe .. yahh that was me ...
not pretty, but grateful to have face like that....
bkn putih sangat tapi putih jgk ...
muka whitepearl tak sebersih itu ... ada binti-bintik hitam jugak bh....
credit: Photoscape... hehehe dah kena edit mmglh nmpk smart kan..
tapi mungkin whitepearl nie cute kot .. cause boyfriend cakap cute and bulat cam doraemon
(it's mean i'm chubby girl)
mestilah kan bf whitepearl cakap gitu ... eleh nak ambik hati katakan ...
tapi whitepearl bersyukur dengan diri whitepearl sekarang...
ow yah patung tue dari si dia yang dicintai .. hehehe



ow kkk ....that's all ...
thank u ...
ADOIOS~



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...