Wednesday, March 30, 2016

Membunuh...

Assalamualaikum and hello semua...
Membunuh???
hmm apa kaitan membunuh dengan entry terbaru sy ni ah ...
haha ceritanya begini kawan2...
Disebabkan esoknya a.k.a hari ni kelas pagi sya cancel dan demi mereward diri yg sdh 2 hari bertungkus lumus belajar pagi ptg siang mlm demi bright future lah kunun *akakakakaa test jak pun,eksen sdh* hehehe mintapujikannnnn    
Tapi takkesah apa bangga dengan usaha dan perubahan sendiri kan... *tangan ke bahu mata tengok keatas yeee*
Alhamdullillah test sy berlangsung dgn jayanya.. Boleh juga menjawab ..bukan macam sem sblum ni sbb mmg pemalas bah sem lalu hahaha....

ok ok ok enough dengan cerita test ka apaa ,,hahaha
ok dengan apa saya merewardkan  diri...
haha kami mengimbau memori budak2 dengan bermain game "jutaria" wahhh rindu zaman budak2 dulu...




Demi membalas kekalahan tempoh hari another round of game kami main hari ni.. hari ni??? ya hari niii.. kamiorg mula main 11.30 pm  semalam sehinggalah ke 3.00am haahaa mana tak gila koo...
punya main serius kami mainn haha ...

hahaha at first sayalah juara the winner and millionaire lahh sangat ... tapi at the middle of the game saya mula miskin tapi xdalah hutang  macam game sebelum ni,,, sebelum ini  sayalah paling miskin dan banyak hutang.... at last saya dan roomate mengalah tapi dua org lagi x mau mengalahh sampailah mata sudah tdk mampu menahan....

hahahaaaa.... Umur jak 22 tapi gaya masih macam budak...
Creating memories together .... :))


#ceritakami #adatypomaafkansaya #sabahanbahni #hugandkisses #spreadthelove

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...